Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Een pot van Rob

Larixweg15

8084HV ’t Harde

06-25498394

info@eenpotvanrob.nl

KVK-nummer 85575283

BTW-nummer 179040765B01

 

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ‘Een pot van Rob’ en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en afnemer.

 

Producten

De producten in de webshop van ‘Een pot van Rob’ zijn met de hand gemaakt. Dit betekent dat elk product uniek is. Het product dat jij ontvangt kan daardoor afwijken van de foto die bij het product staat. Het betekent ook dat als je meer producten koopt deze kleine afwijkingen in vorm en formaat zullen hebben.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en wij behouden ons het recht voor deze, zonder nadere aankondiging te wijzigen. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Verzendkosten binnen Nederland

Voor de verzending van onze producten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Om de verzendkosten voor afnemers zo laag mogelijk te houden, nemen wij een deel van of de volledige verzendkosten voor onze rekening. De verzendkosten bedragen €3,50 voor bestellingen tot €50,-. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij gratis.

 

Verzending buiten Nederland

Verzenden naar het buitenland is mogelijk. De verzendkosten zijn dan €35,-. Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.

 

Ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling zonder verzendkosten op te halen op ons adres op ‘t Harde.

 

Levertijd

Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Behalve tijdens onze vakantie. Als we met vakantie zijn vermelden wij dit op de website. Sommige producten zijn in winkels of exposities en hebben dat een langere levertijd of kunnen daar al verkocht zijn. Dit wordt bij de productomschrijving vermeld.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je dient na de annulering het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourverzending aan ons zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ‘Een pot van Rob’ geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eenpotvanrob.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product in goede orde bij ons retour is ontvangen.

Deze regel geldt niet voor zeer specifieke in opdracht van afnemer bestelde goederen. Hiervoor geldt dat deze niet geretourneerd kunnen worden.

Een workshop kan vanaf een week voor de afgesproken datum niet meer geannuleerd worden. Dit in verband met de toezegging aan de andere deelnemers dat de workshop door zal gaan.

 

Schade

Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering en het verpakken van bestellingen van producten. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij ‘Een pot van Rob’ tot het moment van bezorging aan afnemer. Mocht een product desondanks beschadigd worden geleverd meldt dit dan direct aan ons door een mail te sturen inclusief een foto van de beschadigde producten.

 

Klachten

Klachten kunnen bij ons kenbaar gemaakt worden door te mailen naar info@eenpotvanrob.nl.